marts 15, 2011

18 år – Fru Danmark med vimpel i flagstangen

I går var det 18 år siden Patrick og jeg mødte hinanden og jeg må nu tilslutte mig Fru Danmarktitlen med flagstang i haven! Det betyder faktisk, at jeg har været kærester med Patrick i mere end halvdelen af mit liv. Normal tror jeg ikke jeg ville være typen, som egentlig ville kunne holde ud til at være sammen med den samme i så lang tid i frygten for at dø nysgerrig. Derfor sidder jeg også og undrer mig lidt over, hvorfor pokkers det så lykkedes alligevel - og jeg samtidig føler mig utrolig lykkelig. Jeg tror egentlig det skyldes, at jeg alligevel har været kæreste med mange forskellige kærester gennem de 18 år. Her lidt af de forskellige kærestetyper Patrick har været:

”Topmodel”-kæresten: Da vi mødte hinanden, var Patrick model for et større modelbureau. Jeg mødte derfor en slags superhelt-topmodel-med-ring-i-øret-og-farvet hår- kæreste og følte klart at have scoret præmietyren. Én som i nutiden ord, klart ville have været en ”Player” Nik og Jay-yay-yay ;0)

”Hr og Fru Danmark”-kæresten: Kæresteparret, der er så forgabt i hinanden, at man i midten af 90’erne vælger (GUD FORBARME SIG!!!) at købe ens joggingdragter, sko, kasketter og prikken over det berømte i: Vinterjakker. Og hvad værre faktisk var, så var vi ret stolte af det ens outfit!

”Action”-kæresten: Jeg har altid været lidt af en drengepige – også selv om stiletterne i dag fylder mest af fodtøjsskabspladsen. Derfor har det også været fedt, at vi i 90’erne brugte oceaner af tid på at spille fodbold, basketbold, køre Aalborg tynd på cykel eller rulleskøjter, stå på ski samt brugt mange timer med lasergame og spillet på computere.

”Lærredsbukse”-kæresten: Årene gik og Patrick blev Business-agtig i takt med han blev ældre og fik bedre og bedre jobs. Han kom faktisk til at holde ufattelig meget af lærredsbukser…alt for meget af dem!

”Handyman”-kæresten: Vi købte hus i 2003. Her sprang han ud, som Handysuperheltemanden. Superheltetøjet var fra Stark og ingen opgave var for umulig for ham at besejre.

”Bedste far”-kæresten: Efter vi fik børn er min kærlighed til ham vokset endnu mere. Han er den mest fantastiske og engagerede far. PUNKTUM!

Jeg kunne blive ved, som ”ishokeyspiller”-kæresten, ”Fæle”-kæresten som altid er sarkastisk, ”Sjæleven”-kæresten, ”Pisse-irriterende-gå-af-helvede-til”-kæresten, ”Diskussions-vil-altid-vinde”-kæresten, ”Aldrig-nem-at-narre-når-man-køber-nye-sko-eller-nyt-tøj”-kæresten – men mest af alt ”Halvdelen-af-mit-liv-og-jeg-aldrig-vil-kunne-leve-uden-dig-kæresten.

Tak, fordi du er til ;0*

5 kommentarer:

 1. Tillykke med de 18 år :-)

  SvarSlet
 2. Elsker bare din blog ;0) Sikke mange år I har været igennem sammen. Kærlighed er det største man kan ønske sig i verdenen...

  SvarSlet
 3. Aii hvor dejlig en blog:0) dejligt at se at du anerkender ham sådan :0) Knus Iben

  SvarSlet
 4. Først og fremmest, stort tillykke med de 18 år! :) Dernæst, tak for det kæmpe smil, dit indlæg frembragte - En fornøjelse at læse med på din blog! :)

  Kærligst, Paula

  SvarSlet

Jeg bliver så GLAD for din kommentar - Skønt :0)