marts 10, 2011

En pagt. Én af de rigtig dumme slags!

Jeg har indgået en pagt. Én af de rigtig dumme. Sådan én, hvor man dagen efter har lyst til at sparke sig selv hårdt over benet, fordi man ikke kunne holde sin altid ivrig-stortalende-intetsigende-men-fyldt-med-mange-dumme-ord mund!!! Jeg vidste dog, at den var gal, for jeg var begyndt at tale dagligt til den. Sådan hygge mig lidt med den. Og havde ligefrem fået for vane at forme den til en medister smågrinende når jeg skiftede tøj. Vi taler selvfølgelig min velvoksende dejmave! Inden næste skridt ville være at jagte ungerne igennem huset med ordene ”pas på medisteren kommer og spiser jer” er jeg klar over noget måtte gøres. I tirsdags var jeg på café med en af mine nære veninder, Heidi. Igen grinte vi ad, at vi blot døjede med vores livmoder ikke havde trukket sig sammen – men det er ligesom 4½ år siden jeg fødte! Vi indgik en pagt om vi ikke må spise sukker den næste måned. Her tænker du, hvor svært kan det være. Men for det ”rygrad som en regnorm-næsten-hverdagsspise-i-form-af-slik-eller-kage menneske” jeg er, er det faktisk en ret stor omvæltning. Nu sidder jeg på arbejdet total ynkelig. Der popper kun lækre cupcakes op i mit hoved….Åh hjælp mig!!!!


Der er vist billeder fra her, her, her, og her.

4 kommentarer:

 1. Aii kan du ikke sige når den pagt er ovre. Jeg havde jo tænkt på at overraske dig med magarons ;0) men det kan jeg godt se at det må vente, hvis du skal overholde din aftale. Den fristelse ville være for stor er jeg sikker på. Knus Iben

  SvarSlet
 2. godt det ikke kun er mig... jeg længes efter kege og drømmer om slik og i særdeleshed ckokolade:-)
  Hvor svært kan det være??? Nu holder vi ud og viser verden vi kan ta os sammen. Min mavepølse er der endnu - er lidt bekymret for om den nogensinde minskes, selvom jeg blir et sundere jeg:-)
  Good luck!

  SvarSlet
 3. You can do it!! Efter den første uges "afgiftning" er det faktisk ikke så svært :-)

  SvarSlet
 4. Ser meget god dessert, farverne ser godt ud, jeg virkelig ønskede at lære at gøre
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/

  SvarSlet

Jeg bliver så GLAD for din kommentar - Skønt :0)