marts 21, 2011

Heksehyl – nu som mundtampon!

Skam dig Rikke. Dumme ”rygrad-som-en-fucking-latterlig-patetisk-regnorm” Rikke. Og du snyder lige som kun dig selv, og ikke Patrick!

I nattens løb havde den yderst frygtede Mandeinfluenza i Aalborg muteret til en endnu værre kvindeinfluenza, som havde valgt at kaste sig over mit korpus. Øglerne kæmpede bravt fredag aften med adskillige desperate forsøg på at gøre mig frisk, for midt under Disneysjov befandt jeg mig, som Prinsessen tynget af de 1000 dyner med ordre til at spise et æble. Der blev også tilbudt fodmassage som Patrick i sig selv synes var utroligt heltemodigt tilbudt af Øgledrengen på 4 år, fordi Patrick selv kategorisk altid har nægtet at massere det han kalder mine knyster. (Blot fordi min tå nr. 2 er længere end min storetå..nå men den historie må ”pryde” bloggen på et andet tidspunkt!)
Der lå jeg så. Godt ondt af mig selv. Patrick havde sædvanen tro købt 800-900 gram slik. Øverst i skålen lå de to fineste stykker heksehyl, med knitrende små sukkerperler. Tanken om smagen af salmiakfyldet var næsten ikke til at bære. Jeg kiggede på skålen, så på Patrick der lå over i sofaen og øglerne der dansede noget udefinerbart spasserlimbo til X-factor og tilbage på Heksehylene. Pludselig sagde Patrick, at ungerne skulle i seng, og han nok skulle putte dem. Da han og øglerne gik ovenpå, kiggede jeg på æblet, jeg var i gang med at spise. Pludselig, til min egen store forbløffelse, kastede mine fingre sig på bedste Ninja-manér sig over i skålen og greb de to Heksehyl. Hurtigt proppede de dem i hver sin side af overmunden. Patrick kom ned, men så selvfølgelig ikke en noget. Der lå jeg så med en bittersød fornemmelse. Jeg lignede en tåbe med to kæmpetamponer siddende i overmunden og forsøgte at smile samtidig for nu havde jeg jo narret alle….

Idag sidder jeg med panden i skrivebordet, for det er jo lige som kun jeg selv jeg narrer! Så er det om at komme op på hesten igen – fuck de to stykker, Rikke. Jeg ved godt jeg ikke længere er sejest af mig og Heidi, men så må jeg være den næstmest seje, for jeg fortsætter og holder mig sgu fra slikket de sidste 14 dage, der er tilbage!

2 kommentarer:

  1. ganske fantastisk indlæg. Godt du skrev for her sidder jeg med en dårlig fornemmelse i maven:-)
    Havde gæster i går og spiste ikke de lækre kager jeg selv serverede, MEN... da jeg vaskede op stod resterne på fadet og kaldte på mig og en lille bitte smagsprøve blev til en større og så til en stor mundfuld. Stop så Heidi - Rikke holder det jo og der er kun 2 uger tilbage:-)
    Vi står vist lige, ikke?

    SvarSlet
  2. Næste gang skal du bare børste tænder i stedet for.det hjælper på trangen. Knus Iben

    SvarSlet

Jeg bliver så GLAD for din kommentar - Skønt :0)