marts 18, 2011

London Fridays (Er det billigste fly til London det bedste?)

Det er F R E D A G woop woop og det er ensbetydende med London Fridays her på bloggen. Denne gang omhandler det bestilling af fly til og fra London.

I mange år har vi taget Ryanair fra Århus, når vi skulle af sted til London, fordi billetterne til tider var utrolig billige. Dog har vi i de senere år valgt at flyve med Norwegian direkte fra Aalborg og det er der flere grunde til. Grunde, som også er gældende selv om man andre steder i DK. Vores ”skift” af flyselskab skyldes:

o         Afgangstider fra Aalborg: Vi kan komme fra Aalborg omkring kl. 19. Dette gør, at vi grundet tidsforskellen på en time lander i London ca. kl. 20. Det passe os godt, idet jeg kan tage på arbejde om dagen og lande fortrinsvis tidligt i London. Med eks. Ryanair er afgangen ofte således, at man lander omkring midnat i Stansted. Sidste expresstog til London går kl. 00:10, så når man ikke det, kan man se frem til 2 timer i en bus!
o         Hjemturen: Tænk på, hvornår du skal flyve fra London. Ryanair har tit de ”skæve” afgangstider, for at kunne holde deres billetpris nede. Dette kan betyde, at skal du med et fly kl. 07:00 med en indtjekningstid kl. 06:00 er du nødt til at overnatte i lufthavnen, fordi der intet tog kører midt om natten, som kan transportere dig op til Stansted. Norwegian flyver så tilpas sent fra London, at vi faktisk kan tage de sidste dansetimer frem til kl. 17, inden vi skal begive os mod lufthavnen Gatwick.
Når du skal til London, er mit gode råd derfor, at billige billetter ikke nødvendigvis er det bedste. Kan de lidt dyrere billetter give jer mere tid i London? Kan I komme frem og tilbage til lufthavnen uden at skulle bruge taxi pga. ingen tog kører på det tidspunkt i ankommer eller skal fra London? Er det bedre at betale lidt mere, så du kan komme tidligt af sted fra DK om morgenen og dermed spare den første overnatning, såfremt du havde valgt en meget sen ankomst aftenen forinden, og dermed ikke havde fået noget ud af London alligevel i det pågældende døgn?

Rigtig god weekend herfra ;0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så GLAD for din kommentar - Skønt :0)