februar 04, 2011

London Fridays (We will rock you – You certainly did!)

Så er det fredag igen, og det betyder her på bloggen; London Fridays. En tur til London uden at se et teaterstykke (hovedsagligt musicals), ville være det samme for mig, som at være på udsalg i en skobutik, uden at købe et par sko – IT’S NEVER GONNA HAPPEN! Vi ser gerne et par musicals, når vi er i London. Selv om Det Ny Teater herhjemme er ved at være godt med, findes de stadig ikke helt på samme niveau herhjemme.
Selv om du ikke skulle være til musicals, burde du alligevel ”tvinge” dig til at gå ind og se ”We will rock you”. Jeg havde mine forbehold for We will rock you, fordi jeg ikke just er en tro tilhænger af Queens musik, men blev overrasket. Musical’en er baseret på Queens musik, men har intet med Queen at gøre. Det er en F A N T A S T I S K opsætning. Super gode sangere, stor produktion med masser af fede visuelle effekter samt stor involvens af publikum i en grad der gør hele stykket sublimt. Dette er grunden til jeg har set stykket derovre 4 gange – og jeg gentager det gerne.
Søster og jeg foran Dominon Theatre

Og nu til det gode tip; Uanset hvilken musical du skal se, skal du IKKE købe billetter hjemmefra. De er alt for dyre. Tag i stedet ind på billetkontorerne fra om morgenen når de åbner kl. 10:00. Billetkontorerne ligger lige over for Covent Garden Tuben (Metroen). Her sælger de billetter til knap halv pris, så der er meget at spare!

Min egen ”Top 5” af de musicals jeg har set i London:
 1. We Will Rock You
 2. Up for grabs (Et stykke med Madonna i hovedrollen. Jeg tror placeringen skyldes udelukkende, jeg er kæmpe fan af Madonna!)
 3. Wicked (Som netop også har haft premiere på Det Ny Teater med Maria Lucia og Anette Heick i hovedrollerne)
 4. Priscilla – Queen of the Desert
 5. Sister Act (Af blandt andre Whoppi Goldberg. Bygger på Halløj i Klostret 

2 kommentarer:

 1. Aaaaarh! Priscilla?! Som musical?! Live???!! I SO envy you right now...

  Jeg eeeeeelsker den film *suk*

  SvarSlet
 2. :0) Hej Kirsten - den var helt fantastisk med overdådige kostumer og hurtige kostumeskift. Og så gjorde det jo kun den bedre, at det var Jason Donovan fra 80'erne, som havde hovedrollen, da jeg så den. Det var sjovt at opleve ham, som skuespiller.

  God wee

  SvarSlet

Jeg bliver så GLAD for din kommentar - Skønt :0)